������� ����� - ����� � ������
27 2017 | 03:12:26

Магазин за техника


GSM: 0878 478 285

Tелефони: 0878478285, 02 439 67 22

Общ брой продукти 63

Категории продукти

  1. Eлектроизмервателно оборудване
  2. Игри
  3. Техника за вода
  4. Техника за въздух
  5. Техника за здраве
  6. Уреди за масаж
Последните 5 добавени продукти

Пластири за детоксикация

Пластири за детоксикация

Изхвърляне на токсините през стъпалата е изключителен, отличен начин за съхраняване на здравето.

“Краката на човека са като корените на дървото – когато човек остарява, краката му първи стават немощни, когато дървото умира, корените му умират първи.”
Краката са важен орган от човешкото тяло, те се наричат „второто сърце”. Това е така защото краката са пресечна точка на основните меридиани с 60 точки и много рефлексни области. Основно там се събират токсините от тялото.
Токсините, натрупани от дълго време в тялото, блокират нормалната циркулация на кръвта, което по-късно причинява много болести, които имат ужасно въздействие върху здравето на хората, като например ревматизъм, артрит, дерматози, ангиопатия, високо кръвно налягане и други.
Когато детоксикиращият пластир за крака е прикрепен към стъпалото, тези ефективни съставки могат да абсорбират токсините, натрупани в човешкото тяло и по този начин постигат лечебния ефект от изхвърлянето на токсините и подпомагането на кръвната циркулация. Това е лесен, бърз, безопасен и ефективен начин за изхвърляне на токсините през новия век.

[Пластири за детоксикация]

Основни функции

1. Подобрява метаболизма и циркулацията на кръвта
2. Активизира клетките, подобрява функцията на жизненоважните органи
3. Облекчава изтощението на краката
4. Отпуска мускулите и сухожилията,увеличава жизнената енергия
5. Стабилизира имунитета.
6. Укрепва бъбреците
7. Подобрява съня
8. Изхвърля токсините, натрупани в лимфната система, подобрява функциите й.
9. Възстановява нормалния ритъм на менструацията.

10.Ускорява обмяната на веществата.


Съставки

1. Отрицателен йон
2. Турмалин
3. Витамин С
4. Портокалово масло
5. Бамбуков оцет
6. Минерална пудра
7. Растителна пудра

Основната съставка на тези пластири за крака е есенция от естествена бамбукова киселина, която има свойството да прониква и да изхвърля токсините. Нейният ефект продължава 8 часа. Турмалинът е минерал с инфрачервено излъчване и отрицателни йони. Те разширяват кръвоносните съдове.Това подобрява кръвообръщението и отделянето на токсините от тялото, което ни помага да постигнем по-добро здраве. Чрез използването на тези пластири за крака токсините и отпадните продукти, натрупани във вътрешностите, червата и циркулационната система, могат бързо да бъдат изхвърлени. Отстранява петна, елиминира запека, облекчава изтощението, подобрява съня, облекчава анкилозата и напрежението във врата, раменете, кръста, гърба и крайниците и изчиства кожата.

Забележки

1. Краката трябва да са сухи по време на употреба
2. Неизползваните пластири трябва да са запечатани в плика.
3. Има вероятност медикаментът да се залепи за чорапите или обувките, ако ги обуете върху пластира, затова ги ползвайте само по време на сън.
4. Съхранявайте на хладно и сухо място, далече от директна слънчева светлина и висока температура.
5. Употребата от деца да се контролира от възрастен
6. Ако кожата реагира на новата ситуация с обрив или сърбеж, спрете употребата и се консултирайте с дерматолог.

Инструкции

Пластирите могат да се прилагат върху всяка част на тялото (гръб, бедро, врат и др.). Поставете върху ставата при ставни или артритни болки, върху мускула при мускулни болки или на стъпалото, при проблеми с вътрешните органи.
Не слагайте върху открити рани.

Категория / Продукта го има пъти / Каталожен номер: 104-3889

Пластири за детоксикация е добавен на 2012-07-02 10:58:04
цена за Пластири за детоксикация се дава по запитване

Ултразвукова дезинфекция

Ултразвукова дезинфекция

Това е ултразвуково устройство, което обединява три технологии, в резултат на което се достига максимална ефективност и качество.

1. Ултразвукова обработка на тъканите – ултразвукът прониква между влакната на тъканите и гарантира изпирането им без механическо въздействие, което съществува в традиционните перални машини.

2. Магнитна обработка на водата – благодарение на този процес се неутрализира вредното влияние на “твърдата вода”, което се отразява на качеството на прането. Ефектът се постига с комбинираното действие на ултразвуковите вълни и постоянно магнитно поле, действащи в перилния разтвор, благодарение на вложените в устройството 4 специални магнити.

3. Най-новата технология в областта на дезинфекцията – Nano Silver. Тази технология обединява антибактериалните свойства на среброто и съвременните нано-технологии. Това гарантира високоефективна антибактериална обработка на тъканите без специални препарати или кипене. В резултат на нано-силвър технологията, перилният разтвор се насища с милиарди частички сребро, които бързо се превръщат в сребърни йони, с мощно дезинфекционно действие. В процеса на пране тъканите абсорбират част от сребърните йони и съхраняват своите качества по-дълго.
Благодарение на тази нова технология, “Volcano Silver Technology” гарантира бързо и ефективно изпиране, съхраняване на цветовете, структурата и качеството на тъканите.

ПРЕИМУЩЕСТВА :

Първата в света тристепенна система за пране и дезинфекция, гарантираща максимален ефект: ултразвук, магнитна обработка на водата, Nano-Silver дезинфекция;

Съхранява цветовете и структурата на дрехите;

Изключително качество на изпиране за всякакъв вид дрехи и текстил;

Безопасност и безвредност при експлоатация;

Максимална икономия на вода, електроенергия и перилни препарати;

100% дезинфекция на тъканите;

Съвременен дизайн, компактност и ергономичност.

“Volcano Silver Technology” е последно поколение ултразвуково устройство за пране и дезинфекция. То събира в себе си най-доброто от всички предходни модели, като добавя и нещо ново – това което го прави уникално и най-доброто в света.

Категория / Продукта го има пъти / Каталожен номер: 103-3889

Ултразвукова дезинфекция е добавена на 2012-07-02 10:56:02
цена за Ултразвукова дезинфекция се дава по запитване

Апарат за сребърно йонизиране на вода

Апарат за сребърно йонизиране на вода

ДЕЗИНФЕКЦИРА И ОБОГАТЯВА ВОДАТА С НАНО СРЕБРО

Директно от сребърния електрод се отделят колоидни частици йонизирано сребро във водата. Полученият сребърен колоид унищожава патогенните микроорганизми и бактериите в организма.

Eлектронният aпарат за сребърно йонизиране на вода е уред от ново поколение предназначен за обогатяване на водата (изворна, чешмяна и др.) със сребърни йони (Ag+), произвеждайки по този начин Сребърна вода . С негова помощ може постоянно да обогатявате произволни количества вода, така не е необходимо да купувате продаваните по аптеките бутилирани сребърни води. Възможно е производството на вода в различни концентрации, както за ежедневна употреба, консервиране на храни и напитки, така и за по-високи лечебни концентрации на сребро и при продължително съхраняване на водата. Апарата се характеризира с удобство, дълъг живот, стабилни параметри и високо качество на използваното сребро (проба .999).

Сребърна вода – реален източник на здраве и живот. Отдавна сребърната вода се използва за лечение на различни болести и профилактика. Какво и е особеното? В миналото хората са я използвали интуитивно, не разбирайки причините за нейните удивителни свойства. Древните индуси и китайци са обеззаразявали водата като са пускали в нея сребърни предмети и са лекували с нея болни хора. В древна Гърция и Рим са използвани посребрени контейнери за вода. В българската православна църква (и не само) за различни обредни дейности “свещената вода” винаги се съхранява в сребърни съдове. Едва миналия век учените откриват как и защо има антибактериални свойства. Изяснява се, че не атомите на среброто я правят активна, а йоните (Ag+) му. Само те са способни на невероятното – да проникват в клетките на бактериите и да ги унищожават отвътре.

Действието на сребърните йони е върху повече от 650 вида бактерии (за сравнение: действието на който и да е антибиотик е върху не повече от 5 до10 вида бактерии).

Известно е, че антимикробния ефект на среброто е по-висок от този на пеницилина. В същото време йоните на среброто щадят клетките на полезните бактерии, като отсъстват вредни въздействия върху организма – нещо характерно за антибиотиците. Не се проявяват и други характерни за антибиотика вредни последствия – понижен имунитет, алергически усложнения, токсикация на организма и др.

Среброто е важна част от човешкия организъм. Най-много сребро се намира в главния мозък, в ядрата на нервните клетки, в жлезите на ендокринната система, в очите и в костите. Дневната потребност на човек достига 90 мкг на ден от този благороден метал. При употреба на сребърна вода (воден разтвор със сребърни йони), не само се унищожават болестотворните бактерии и вируси, но се активизират и обменните процеси в организма, повишава се имунитета.

Днес се използва не просто сребърна вода, която е получена в следствие на контакта с някакъв сребърен предмет, а колоиден йонен разтвор на среброто получен чрез електролиза (електрически ток през сребърни електроди), който е много по-активен. Водата наситена с йони на среброто, както казват медиците даже може да стане универсално средство за лечение.

Тя създава в организма на човека уникален биологически щит, пред който отстъпват простудата, грипа и много други заразни заболявания. За получаването на сребърна вода ще ви помогне апарата “Ponor”, който носи името на уникалните образувания, от които се стича изворна вода в красивата Стара планина. Действието на апарата се състои в пропускането на точно определен ток през два масивни електрода от най-чистата проба сребро – 999. При протичането на тока електродите отделят йони сребро, като реално се разтварят постепенно във водата. Тока е много точно стабилизиран, за да се постигнат необходимите концентрации на йони във водата. Действието му е реверсивно, като по този начин износването на електродите е равномерно и йонизираната вода е с равномерна концентрация.

Свойства на среброто

1. Структурното сребро трябва да се признае за елемент, влизащ в състава на най-важните тъкани и органи на човешкия организъм. То участва в обменните процеси и се изразходва. За това организма има нужда от постъпването на нови сребърни йони отвън. Обикновено среброто се набавя при употребата на краставици, зеле и копър, но в много малки количества. Регулярната употреба на сребърна вода (0,01 мг/л – 0,1мг/л) напълно обезпечава потребностите на организма.

2. Бактерицидните свойства на среброто се проявяват даже и при минимални концентрации в сребърна вода (0,01 мг/л – 0,1мг/л), което гарантира унищожаването на повече от 650 разновидности на патогенни микроорганизми, вируси и гъби. Нейната есенно-зимна употреба ефективно защитава от простудни аденовируси, парагрипните и грипните вируси, а през летния сезон – от стомашни (бактериални) инфекции без развитие на дисбактериоза.

Регулярните гаргари на гърлото и капването с капкомер в носа на сребърна вода ще помогне да бъдат унищожени патогенните вируси в носоглътката и защитава от простудни инфекции.

3. Лечебните свойства на среброто като противовъзпалителна и имунно-защитна реакция на тъканите на организма, се проявяват при неговите по-високи концентрации, превишаващи структурните и антибактериалните 3-4 пъти. Такива концентрации предлагат много производители на сребърна вода, които са полезни именно за сребърно-зависими хора. Обяснява се с повишената потребност на организма от постъпването на сребърни йони. Нужда от по-голяма (лечебна) допълнителна концентрация на сребро, обезпечаваща имунно-защитните функции на организма. Това позволява да се избегнат простудните заболявания, когато околните вече са болни. При лечение на простудно заболяване при възрастни хора са необходими по-големи концентрации на сребърни йони, което позволява да се излекува остра хрема и болки в гърлото за 1-3 дни.

4. Полезно за сребърната вода

- Няма мирис, няма вкус, не цапа, не оцветява и не оставя следи
- Не щипе, не дразни, не предизвиква неприятни усещания
- Не алергизира, не води до привикване или зависимост

- Не замърсява и не влияе неблагоприятно върху околната среда.

- Най-устойчивите микроорганизми загиват за не повече от 6 минути.
- Колоидното сребро унищожава пряко наличните микроорганизми, докато повечето антибиотици увреждат само новообразуващите се микробиални клетки, без да засягат развилите се вече такива.
- Действа много по-бързо от повечето антибиотици.
- Няма данни някой болестотворен микроорганизъм да е развил устойчивост към колоидното сребро, за разлика от антибиотиците, които трябва да се сменят поради развитието на устойчивост на редица микроорганизми към тях.

- антибиотиците действат на някои бактерии и гъбички, но нямат никакъв ефект върху вирусите. За разлика от тях колоидното сребро действа еднакво добре върху бактериите, гъбичките и вирусите!

След работа на апарата сребърните електроди придобиват черно сив оттенък – това е нормално състояние – вследствие от електролизата. НЕ ГИ ПОЧИСТВАЙТЕ. Йонизираната вода може да придобие жълтеникав цвят в зависимост от своето качество и количество на хлорни и други примеси. Това не я прави негодна за консумация.

Сребърната вода се пие 15 -20 минути преди прием на лекарства, билки или храни, за да се избегне реакция с веществата в тях. Тя усилва действието на билките от 3 до 7 пъти, а при лекарствата – от 5 до 10 пъти. Този ефект позволява да се намали цената на лечението.Колоидното сребро усилва тъканото дишане до 200% и активира имунната система до 100%, незаменимо е при болести с натрупване на “шлаки” в организма, като подагра, диабет и др. Няма известен микроорганизъм, който да издържа повече от 2 часа контакт с колоидно сребро с концентрация 10-20 мг/л.

За тялото

● Под мишниците – неприятният мирис на потта под мишниците се дължи на намиращите се там микроорганизми, които разлагат отделящата се пот. Периодичното пръскане с лечебно колоидното сребро под мишниците премахва неприятния мирис на потта.

● Почистването на лицето, гърдите и гърба с памук или тампон напоен с колоидното сребро осигурява чистотата на кожата и предотвратява появата на пъпки и комедони.

● За поддържане хигиената на влагалището и предотвратяване появата на бактериални, гъбични или вирусни инфекции – след края на цикъла се прави поне една промивка с колоидното сребро.

● За обезмирисяване на крака и обувки – ходилата и вътрешната част на обувките се пръскат редовно с колоидното сребро и се оставят да изсъхнат.

При наличие на сериозна инфекция не трябва да се бърза с приемането на високи дози , защото високите дози унищожават твърде бързо голям брой микроорганизми, които могат да “задръстят” 5-те отделителни канала на организма (черен дроб, бъбреци, кожа, бели дробове и черва) и да предизвикат грипо-подобни състояния с главоболие, отпадналост, мускулни болки и гадене. В тези случаи трябва да се намали количеството приемано сребро и да се увеличи приемането на вода.

Категория / Продукта го има пъти / Каталожен номер: 102-3889

Апарат за сребърно йонизиране на вода е добавен на 2012-07-02 10:54:21
цена за Апарат за сребърно йонизиране на вода се дава по запитване

Йонизатор на въздуха

Йонизатор на въздуха

Йонизиране на въздуха

ПРЕЧИСТВА ВЪЗДУХА ! НАСИЩА ГО С ОТРИЦАТЕЛНИ ЙОНИ !

Алтернативно лечение

- Намалява токсичността на въздуха;
- Нормализира кръвното налягане;
- Намалява вероятността от тромбообразуване;
- Подобрява съня и премахва умората;
- Елиминира стреса и повишава работоспособността;
- Активира имунната система;
- Повишава качеството на въздуха и забавя стареенето;

Области на приложение:

1. В битови и промишлени условия – за понижаване на уморяемостта и повишаване на имунитета, предотвратява разпространение на вирусни инфекции и замърсяване на въздуха, неутрализира вредното влияние на йонизиращи лъчения от компютри и телевизори;

2. За медицински цели – за повишаване на имунитета, стимулиране на обменните процеси на организма, ефективна профилактика и подобряване състоянието при бронхиална астма, остри респираторни заболявания, хроничен бронхит и други заболявания на дихателната система, мигрени, неврози, проблеми в сърдечно-съдовата система и др;


Технически характеристики:

Захранващо напрежение: 220V/50Hz
Консумирана мощност: 5W
Отрицателни йони: > 3х104/cm³
Размери: 220х90 (мм)
Тегло: 250 гр.
Максимална площ на йонизиране: 35м2

Категория / Продукта го има пъти / Каталожен номер: 101-3889

Йонизатор на въздуха е добавен на 2012-07-02 10:51:53
цена за Йонизатор на въздуха се дава по запитване

Волкано Зепер 2

Волкано Зепер 2

УРЕД ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ПАРАЗИТИ И
ПАТОГЕНИ В ОРГАНИЗМА !


Всяка жива клетка излъчва слаби електромагнитни трептения с уникална честота за всеки вид. През 1988 г. д-р Хулда Кларк открива,че въздействайки върху живите паразити и патогени в организма на собствена им честота в продължение на няколко минути води до тяхната смърт .VOLKANO ZAPPER-V2 е предназначен за унищожаване на патогенни микроорганизми и паразити точно на този принцип .

Вирусите и бактериите загиват за 3 минути, тениите, метилите и кръглите червеи за 5, а кърлежите за 7 минути.

Предназначение:

Професионалният електронен апарат “ZAPPER – V2” е ново поколение уред и е предназначен за извършване на активна биорезонансна терапия (АБТ) върху човешкия организъм, основаваща се на генериране на електромагнитни сигнали с определена честота и форма чрез които се въздейства на вредните патогенни (вируси и бактерии) и паразити в човешкия организъм, както и изчистването му от токсини. Апарата притежава високи технически параметри съчетани с максимално улеснено използване, което позволява да бъде използван от всякакви медицински специалисти в тяхната практика, а също така и за самостоятелна ежедневна употреба.

Какво е активна биорезонансна терапия?

Основното лечение на болести днес се основава на химическо въздействие върху организма чрез медикаменти, както и чрез оперативна намеса – методи не винаги помагащи и в голяма степен вредящи на организма. Принципа на действие биорезонансната терапия се основава на разбирането, че човешките клетки на молекулно и атомно ниво са свързани и функционират посредством електромагнитни сили и взаимодействия. В началото на миналия век американски доктор на име Реймънд Райф в опитите си да се пребори с рака се досеща, че както всяко материално тяло така и клетките имат честота с която трептят. Работейки усърдно върху своето предположение той успява да докаже, че всяка болест може да бъде излекувана ако и бъде повлияно с определена честота. Изследвайки това той стига до извода, че бактериите, вирусите и паразитите имат своя собствена честота на трептение, нещо доказано и проверено от много специалисти след него. Ако тя е известна, патогенът може да бъде унищожен, като се облъчи с нея. Стените на мембраните се разрушават и патогенът бързо умира, обяснява Райф. Тоест всяка болест, причинена от патоген – бактерия или вирус, може да се излекува, като той бъде унищожен и организмът отново е здрав. Предимството на “Райф лечението” е, че то не засяга нито една здрава човешка клетка, защото те резонират на различни честоти. В списъка на Райф има повече от 500 болести, които той можел да пребори. Неговите трудове и резултати не остават незабелязани, макар фармацевтичната индустрия да омаловажава постигнатото от него. Доктор Хулда Кларк се запознава с трудовете му благодарение на своя баща работил за д-р Райф. Тя се посвещава изцяло на биорезонансната терапия, като изследва множество болести и лечението им чрез този метод. Нейните трудове са познати в лекарските среди, като печели множество награди. През 1988 г. д-р Хулда Кларк открива, че въздействайки върху живите паразити и патогени на собствена им честота в продължение на няколко минути води до тяхната смърт. Всички подробности относно този вид лечение тя публикува в своята забележителна книга “Лечение на всички болести”, която е преведена на множество езици включително и на български. Апарата “Tangra” е разработен прецизно и изцяло е базиран върху нейните трудове, като е съчетан със съвременна микропроцесорна електроника което многократно повишава ефективността и удобствата му. В рамките на настоящата инструкция не е възможно да се обхване цялата теория на биорезонансната терапия. Всички подробности относно нея бихте могли да намерите в посочената по-горе книга.

Върху кои болести има влияние апарата?

Влиянието на апарата е доказано за множество болести, като може да отбележим някои:

Глистни инвазии (острици, аскариди, цепнии, смучещи червеи и др.);
Заболявания, предизвикани от едноклетъчни организми;
Заболявания, предизвикани от кожни паразити (краста, въшки);
Вирусни и микозни заболявания (грип, венерически болести, хранителна токсикоинфекция);
Гъбични поразявания (ноктови гъбички, млечница, лишеи и др.);
Заболявания на стомашно-чревния тракт (язва, гастрит, хепатит и др.);
Заболявания на пикочно-половата система (цистит, пиелонефрит, простатит и др.);
Болкови синдроми (главоболие, зъбобол, болки в областта на шията, гърба и ставите и др.);
Кожни заболявания (псориазис, дерматити, язви, изгарания и др.);
Заболявания на опорно-двигателния апарат (артрози, артрити, миозити и др.);
Заболявания на ендокринната система (на щитовидната жлеза, захарен диабет и др.);
Синдром на хроничната умора.
Постоперативно лечение и възстановяване.

Списъка на всички болести може да бъде намерен в книгата на д-р Кларк. Апарата може да бъде използван превантивно ежедневно за изчистване на токсините в организма и за повишаване на тонуса.

Самата терапия с апарата, освен лекуващото действие също така и стимулира имунната система на организма. По този начин го прави по-устойчив на бъдещи атаки от паразити. Друго положително действие е ускоряването на метаболизма на клетъчно ниво (обмяната на веществата), като по този начин се намалява затлъстяването и наднорменото тегло.

Предупреждение:

Прилагането на апарата при много сериозни заболявания, трябва задължително да се провежда под наблюдение на лекар!

Как да работим с апарата?

Комплекта на изделието “ZAPPER – V2” е опакован в екологична картонена кутия и се състои от:

1 бр. Електронен апарат “ZAPPER – V2”

2 бр. Електроди – метални държачи

1 бр. Батерия 9V

1 бр. Инструкция за експлоатация с гаранционна картаСамия апарат се захранва от една 9V батерия която е включена в комплекта. Внимателно отворете капака намиращ се на задната част и поставете батерията съблюдавайки полярността и. АКО ОБЪРНЕТЕ БАТЕРИЯТА ТЯ ЩЕ СЕ ИЗТОЩИ МОМЕНТАЛНО!

Натиснете бутона “START”. На лицевия панел ще видите светещи индикатори – това показва, че апарата извършва терапията. Процедурата траеточно 7 минути. След изтичането на 7 минути апарата сам ще се изключи при което индикаторите ще изгаснат. Цялата терапия е с продължителност 1 час и се провежда по следната схема изпробвана и доказана от д-р Кларк:

- 7 минути терапия

- 20 минути почивка

- 7 минути терапия

- 20 минути почивка

- 7 минути терапия

Първата процедура от 7 мин. убива паразитите, като намиращите се в тях бактерии и вируси ги напускат и навлизат в тялото през паузата от 20 мин. Втората процедура от 7 мин. убива освободените бактерии. Тази процедура е задължителна, без нея бихте почувствали признаци на простуда. Третата и последна 7 мин процедура убива и вирусите които загиват по-трудно. Паузите са необходими за пълното изменение на състоянието при патогените в целия организъм, което спомага за пълноценното им унищожаване.

Цялостното лечение се извършва в зависимост от броя дневни терапии:

- Една едночасова терапия дневно = 40 дни лечение

- Две едночасови терапии дневно = 30 дни лечение

- Три едночасови терапии дневно = 20 дни лечение

За здрав организъм е достатъчна употребата на апарата веднъж дневно.

Препоръчва се в първия ден от терапията да се консумират като храна само плодове в малко количество и много течности. Следващите два дни храната да бъде ограничена до варени картофи и плодове. Това спомага за по-пълната детоксикация на организма и ефективна терапия с апарата. По време на лечебния курс да се консумира минимум 1 литър вода на ден и да се избягват тежки и токсични храни (месо, животински мазнини, яйца и др).

ВНИМАНИЕ! В долния ляв ъгъл на апарата има червен индикатор, той светва когато батерията е изтощена. В този случай апарата вече не е способен да извършва терапия и е необходимо да се замени батерията. Препоръчваме ви да използвате алкални батерии, а също така и акумулаторни които бихте могли да презареждате и използвате многократно. За да ви служи апарата безотказно спазвайте следните препоръки:

1. Пазете го от удари и го прибирайте на сухо място след употреба.

2. Използвайте чиста кърпа за почистването на прахта.

3. Не използвайте химикали за почистването му, леко влажна кърпа с вода е достатъчно.

4. Бъдете внимателни когато натискате копчетата.

Aпарата НЕ ТРЯБВА да се използва от:

1. Хора с имплантанти с батерии.

2. Хора с трансплантации на органи.

3. Бременни или кърмещи жени.

4. Деца под 8 години.

Технически особености:

Използвани са иновативни и съвременни технологии, като продукта е разработван много внимателно и продължително време за постигане на максимална ефективност и удобство. Основната му част е микропроцесорна схема с уникална програма която гарантира висока степен на стабилност на генерираните честоти и изходен ток, съчетано с прецизна стабилизация и ниска консумация. Всички използвани елементи са с високо качество от утвърдени производители. Самото изделие е произведено и проектирано изцяло в Европейският съюз.

Категория / Продукта го има пъти / Каталожен номер: 100-3889

Волкано Зепер 2 е добавен на 2012-07-02 10:47:39
цена за Волкано Зепер 2 се дава по запитване