������� ����� - ����� � ������
26 2018 | 12:39:24

Магазин за техника


GSM: 0878311542

Tелефони: 0878311542

Общ брой продукти 63

Категории продукти

  1. Eлектроизмервателно оборудване
  2. Игри
  3. Техника за вода
  4. Техника за въздух
  5. Техника за здраве
  6. Уреди за масаж
Последните 5 добавени продукти

Пластири за детоксикация

Пластири за детоксикация

Изхвърляне на токсините през стъпалата е изключителен, отличен начин за съхраняване на здравето.

“Краката на човека са като корените на дървото – когато човек остарява, краката му първи стават немощни, когато дървото умира, корените му умират първи.”
Краката са важен орган от човешкото тяло, те се наричат „второто сърце”. Това е така защото краката са пресечна точка на основните меридиани с 60 точки и много рефлексни области. Основно там се събират токсините от тялото.
Токсините, натрупани от дълго време в тялото, блокират нормалната циркулация на кръвта, което по-късно причинява много болести, които имат ужасно въздействие върху здравето на хората, като например ревматизъм, артрит, дерматози, ангиопатия, високо кръвно налягане и други.
Когато детоксикиращият пластир за крака е прикрепен към стъпалото, тези ефективни съставки могат да абсорбират токсините, натрупани в човешкото тяло и по този начин постигат лечебния ефект от изхвърлянето на токсините и подпомагането на кръвната циркулация. Това е лесен, бърз, безопасен и ефективен начин за изхвърляне на токсините през новия век.

[Пластири за детоксикация]

Основни функции

1. Подобрява метаболизма и циркулацията на кръвта
2. Активизира клетките, подобрява функцията на жизненоважните органи
3. Облекчава изтощението на краката
4. Отпуска мускулите и сухожилията,увеличава жизнената енергия
5. Стабилизира имунитета.
6. Укрепва бъбреците
7. Подобрява съня
8. Изхвърля токсините, натрупани в лимфната система, подобрява функциите й.
9. Възстановява нормалния ритъм на менструацията.

10.Ускорява обмяната на веществата.


Съставки

1. Отрицателен йон
2. Турмалин
3. Витамин С
4. Портокалово масло
5. Бамбуков оцет
6. Минерална пудра
7. Растителна пудра

Основната съставка на тези пластири за крака е есенция от естествена бамбукова киселина, която има свойството да прониква и да изхвърля токсините. Нейният ефект продължава 8 часа. Турмалинът е минерал с инфрачервено излъчване и отрицателни йони. Те разширяват кръвоносните съдове.Това подобрява кръвообръщението и отделянето на токсините от тялото, което ни помага да постигнем по-добро здраве. Чрез използването на тези пластири за крака токсините и отпадните продукти, натрупани във вътрешностите, червата и циркулационната система, могат бързо да бъдат изхвърлени. Отстранява петна, елиминира запека, облекчава изтощението, подобрява съня, облекчава анкилозата и напрежението във врата, раменете, кръста, гърба и крайниците и изчиства кожата.

Забележки

1. Краката трябва да са сухи по време на употреба
2. Неизползваните пластири трябва да са запечатани в плика.
3. Има вероятност медикаментът да се залепи за чорапите или обувките, ако ги обуете върху пластира, затова ги ползвайте само по време на сън.
4. Съхранявайте на хладно и сухо място, далече от директна слънчева светлина и висока температура.
5. Употребата от деца да се контролира от възрастен
6. Ако кожата реагира на новата ситуация с обрив или сърбеж, спрете употребата и се консултирайте с дерматолог.

Инструкции

Пластирите могат да се прилагат върху всяка част на тялото (гръб, бедро, врат и др.). Поставете върху ставата при ставни или артритни болки, върху мускула при мускулни болки или на стъпалото, при проблеми с вътрешните органи.
Не слагайте върху открити рани.

Категория / Продукта го има пъти / Каталожен номер: 104-3889

Пластири за детоксикация е добавен на 2012-07-02 10:58:04
цена за Пластири за детоксикация се дава по запитване

Ултразвукова дезинфекция

Ултразвукова дезинфекция

Това е ултразвуково устройство, което обединява три технологии, в резултат на което се достига максимална ефективност и качество.

1. Ултразвукова обработка на тъканите – ултразвукът прониква между влакната на тъканите и гарантира изпирането им без механическо въздействие, което съществува в традиционните перални машини.

2. Магнитна обработка на водата – благодарение на този процес се неутрализира вредното влияние на “твърдата вода”, което се отразява на качеството на прането. Ефектът се постига с комбинираното действие на ултразвуковите вълни и постоянно магнитно поле, действащи в перилния разтвор, благодарение на вложените в устройството 4 специални магнити.

3. Най-новата технология в областта на дезинфекцията – Nano Silver. Тази технология обединява антибактериалните свойства на среброто и съвременните нано-технологии. Това гарантира високоефективна антибактериална обработка на тъканите без специални препарати или кипене. В резултат на нано-силвър технологията, перилният разтвор се насища с милиарди частички сребро, които бързо се превръщат в сребърни йони, с мощно дезинфекционно действие. В процеса на пране тъканите абсорбират част от сребърните йони и съхраняват своите качества по-дълго.
Благодарение на тази нова технология, “Volcano Silver Technology” гарантира бързо и ефективно изпиране, съхраняване на цветовете, структурата и качеството на тъканите.

ПРЕИМУЩЕСТВА :

Първата в света тристепенна система за пране и дезинфекция, гарантираща максимален ефект: ултразвук, магнитна обработка на водата, Nano-Silver дезинфекция;

Съхранява цветовете и структурата на дрехите;

Изключително качество на изпиране за всякакъв вид дрехи и текстил;

Безопасност и безвредност при експлоатация;

Максимална икономия на вода, електроенергия и перилни препарати;

100% дезинфекция на тъканите;

Съвременен дизайн, компактност и ергономичност.

“Volcano Silver Technology” е последно поколение ултразвуково устройство за пране и дезинфекция. То събира в себе си най-доброто от всички предходни модели, като добавя и нещо ново – това което го прави уникално и най-доброто в света.

Категория / Продукта го има пъти / Каталожен номер: 103-3889

Ултразвукова дезинфекция е добавена на 2012-07-02 10:56:02
цена за Ултразвукова дезинфекция се дава по запитване

Апарат за сребърно йонизиране на вода

Апарат за сребърно йонизиране на вода

ДЕЗИНФЕКЦИРА И ОБОГАТЯВА ВОДАТА С НАНО СРЕБРО

Директно от сребърния електрод се отделят колоидни частици йонизирано сребро във водата. Полученият сребърен колоид унищожава патогенните микроорганизми и бактериите в организма.

Eлектронният aпарат за сребърно йонизиране на вода е уред от ново поколение предназначен за обогатяване на водата (изворна, чешмяна и др.) със сребърни йони (Ag+), произвеждайки по този начин Сребърна вода . С негова помощ може постоянно да обогатявате произволни количества вода, така не е необходимо да купувате продаваните по аптеките бутилирани сребърни води. Възможно е производството на вода в различни концентрации, както за ежедневна употреба, консервиране на храни и напитки, така и за по-високи лечебни концентрации на сребро и при продължително съхраняване на водата. Апарата се характеризира с удобство, дълъг живот, стабилни параметри и високо качество на използваното сребро (проба .999).

Сребърна вода – реален източник на здраве и живот. Отдавна сребърната вода се използва за лечение на различни болести и профилактика. Какво и е особеното? В миналото хората са я използвали интуитивно, не разбирайки причините за нейните удивителни свойства. Древните индуси и китайци са обеззаразявали водата като са пускали в нея сребърни предмети и са лекували с нея болни хора. В древна Гърция и Рим са използвани посребрени контейнери за вода. В българската православна църква (и не само) за различни обредни дейности “свещената вода” винаги се съхранява в сребърни съдове. Едва миналия век учените откриват как и защо има антибактериални свойства. Изяснява се, че не атомите на среброто я правят активна, а йоните (Ag+) му. Само те са способни на невероятното – да проникват в клетките на бактериите и да ги унищожават отвътре.

Действието на сребърните йони е върху повече от 650 вида бактерии (за сравнение: действието на който и да е антибиотик е върху не повече от 5 до10 вида бактерии).

Известно е, че антимикробния ефект на среброто е по-висок от този на пеницилина. В същото време йоните на среброто щадят клетките на полезните бактерии, като отсъстват вредни въздействия върху организма – нещо характерно за антибиотиците. Не се проявяват и други характерни за антибиотика вредни последствия – понижен имунитет, алергически усложнения, токсикация на организма и др.

Среброто е важна част от човешкия организъм. Най-много сребро се намира в главния мозък, в ядрата на нервните клетки, в жлезите на ендокринната система, в очите и в костите. Дневната потребност на човек достига 90 мкг на ден от този благороден метал. При употреба на сребърна вода (воден разтвор със сребърни йони), не само се унищожават болестотворните бактерии и вируси, но се активизират и обменните процеси в организма, повишава се имунитета.

Днес се използва не просто сребърна вода, която е получена в следствие на контакта с някакъв сребърен предмет, а колоиден йонен разтвор на среброто получен чрез електролиза (електрически ток през сребърни електроди), който е много по-активен. Водата наситена с йони на среброто, както казват медиците даже може да стане универсално средство за лечение.

Тя създава в организма на човека уникален биологически щит, пред който отстъпват простудата, грипа и много други заразни заболявания. За получаването на сребърна вода ще ви помогне апарата “Ponor”, който носи името на уникалните образувания, от които се стича изворна вода в красивата Стара планина. Действието на апарата се състои в пропускането на точно определен ток през два масивни електрода от най-чистата проба сребро – 999. При протичането на тока електродите отделят йони сребро, като реално се разтварят постепенно във водата. Тока е много точно стабилизиран, за да се постигнат необходимите концентрации на йони във водата. Действието му е реверсивно, като по този начин износването на електродите е равномерно и йонизираната вода е с равномерна концентрация.

Свойства на среброто

1. Структурното сребро трябва да се признае за елемент, влизащ в състава на най-важните тъкани и органи на човешкия организъм. То участва в обменните процеси и се изразходва. За това организма има нужда от постъпването на нови сребърни йони отвън. Обикновено среброто се набавя при употребата на краставици, зеле и копър, но в много малки количества. Регулярната употреба на сребърна вода (0,01 мг/л – 0,1мг/л) напълно обезпечава потребностите на организма.

2. Бактерицидните свойства на среброто се проявяват даже и при минимални концентрации в сребърна вода (0,01 мг/л – 0,1мг/л), което гарантира унищожаването на повече от 650 разновидности на патогенни микроорганизми, вируси и гъби. Нейната есенно-зимна употреба ефективно защитава от простудни аденовируси, парагрипните и грипните вируси, а през летния сезон – от стомашни (бактериални) инфекции без развитие на дисбактериоза.

Регулярните гаргари на гърлото и капването с капкомер в носа на сребърна вода ще помогне да бъдат унищожени патогенните вируси в носоглътката и защитава от простудни инфекции.

3. Лечебните свойства на среброто като противовъзпалителна и имунно-защитна реакция на тъканите на организма, се проявяват при неговите по-високи концентрации, превишаващи структурните и антибактериалните 3-4 пъти. Такива концентрации предлагат много производители на сребърна вода, които са полезни именно за сребърно-зависими хора. Обяснява се с повишената потребност на организма от постъпването на сребърни йони. Нужда от по-голяма (лечебна) допълнителна концентрация на сребро, обезпечаваща имунно-защитните функции на организма. Това позволява да се избегнат простудните заболявания, когато околните вече са болни. При лечение на простудно заболяване при възрастни хора са необходими по-големи концентрации на сребърни йони, което позволява да се излекува остра хрема и болки в гърлото за 1-3 дни.

4. Полезно за сребърната вода

- Няма мирис, няма вкус, не цапа, не оцветява и не оставя следи
- Не щипе, не дразни, не предизвиква неприятни усещания
- Не алергизира, не води до привикване или зависимост

- Не замърсява и не влияе неблагоприятно върху околната среда.

- Най-устойчивите микроорганизми загиват за не повече от 6 минути.
- Колоидното сребро унищожава пряко наличните микроорганизми, докато повечето антибиотици увреждат само новообразуващите се микробиални клетки, без да засягат развилите се вече такива.
- Действа много по-бързо от повечето антибиотици.
- Няма данни някой болестотворен микроорганизъм да е развил устойчивост към колоидното сребро, за разлика от антибиотиците, които трябва да се сменят поради развитието на устойчивост на редица микроорганизми към тях.

- антибиотиците действат на някои бактерии и гъбички, но нямат никакъв ефект върху вирусите. За разлика от тях колоидното сребро действа еднакво добре върху бактериите, гъбичките и вирусите!

След работа на апарата сребърните електроди придобиват черно сив оттенък – това е нормално състояние – вследствие от електролизата. НЕ ГИ ПОЧИСТВАЙТЕ. Йонизираната вода може да придобие жълтеникав цвят в зависимост от своето качество и количество на хлорни и други примеси. Това не я прави негодна за консумация.

Сребърната вода се пие 15 -20 минути преди прием на лекарства, билки или храни, за да се избегне реакция с веществата в тях. Тя усилва действието на билките от 3 до 7 пъти, а при лекарствата – от 5 до 10 пъти. Този ефект позволява да се намали цената на лечението.Колоидното сребро усилва тъканото дишане до 200% и активира имунната система до 100%, незаменимо е при болести с натрупване на “шлаки” в организма, като подагра, диабет и др. Няма известен микроорганизъм, който да издържа повече от 2 часа контакт с колоидно сребро с концентрация 10-20 мг/л.

За тялото

● Под мишниците – неприятният мирис на потта под мишниците се дължи на намиращите се там микроорганизми, които разлагат отделящата се пот. Периодичното пръскане с лечебно колоидното сребро под мишниците премахва неприятния мирис на потта.

● Почистването на лицето, гърдите и гърба с памук или тампон напоен с колоидното сребро осигурява чистотата на кожата и предотвратява появата на пъпки и комедони.

● За поддържане хигиената на влагалището и предотвратяване появата на бактериални, гъбични или вирусни инфекции – след края на цикъла се прави поне една промивка с колоидното сребро.

● За обезмирисяване на крака и обувки – ходилата и вътрешната част на обувките се пръскат редовно с колоидното сребро и се оставят да изсъхнат.

При наличие на сериозна инфекция не трябва да се бърза с приемането на високи дози , защото високите дози унищожават твърде бързо голям брой микроорганизми, които могат да “задръстят” 5-те отделителни канала на организма (черен дроб, бъбреци, кожа, бели дробове и черва) и да предизвикат грипо-подобни състояния с главоболие, отпадналост, мускулни болки и гадене. В тези случаи трябва да се намали количеството приемано сребро и да се увеличи приемането на вода.

Категория / Продукта го има пъти / Каталожен номер: 102-3889

Апарат за сребърно йонизиране на вода е добавен на 2012-07-02 10:54:21
цена за Апарат за сребърно йонизиране на вода се дава по запитване

Йонизатор на въздуха

Йонизатор на въздуха

Йонизиране на въздуха

ПРЕЧИСТВА ВЪЗДУХА ! НАСИЩА ГО С ОТРИЦАТЕЛНИ ЙОНИ !

Алтернативно лечение

- Намалява токсичността на въздуха;
- Нормализира кръвното налягане;
- Намалява вероятността от тромбообразуване;
- Подобрява съня и премахва умората;
- Елиминира стреса и повишава работоспособността;
- Активира имунната система;
- Повишава качеството на въздуха и забавя стареенето;

Области на приложение:

1. В битови и промишлени условия – за понижаване на уморяемостта и повишаване на имунитета, предотвратява разпространение на вирусни инфекции и замърсяване на въздуха, неутрализира вредното влияние на йонизиращи лъчения от компютри и телевизори;

2. За медицински цели – за повишаване на имунитета, стимулиране на обменните процеси на организма, ефективна профилактика и подобряване състоянието при бронхиална астма, остри респираторни заболявания, хроничен бронхит и други заболявания на дихателната система, мигрени, неврози, проблеми в сърдечно-съдовата система и др;


Технически характеристики:

Захранващо напрежение: 220V/50Hz
Консумирана мощност: 5W
Отрицателни йони: > 3х104/cm³
Размери: 220х90 (мм)
Тегло: 250 гр.
Максимална площ на йонизиране: 35м2

Категория / Продукта го има пъти / Каталожен номер: 101-3889

Йонизатор на въздуха е добавен на 2012-07-02 10:51:53
цена за Йонизатор на въздуха се дава по запитване

Волкано Зепер 2

Волкано Зепер 2

УРЕД ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ПАРАЗИТИ И
ПАТОГЕНИ В ОРГАНИЗМА !


Всяка жива клетка излъчва слаби електромагнитни трептения с уникална честота за всеки вид. През 1988 г. д-р Хулда Кларк открива,че въздействайки върху живите паразити и патогени в организма на собствена им честота в продължение на няколко минути води до тяхната смърт .VOLKANO ZAPPER-V2 е предназначен за унищожаване на патогенни микроорганизми и паразити точно на този принцип .

Вирусите и бактериите загиват за 3 минути, тениите, метилите и кръглите червеи за 5, а кърлежите за 7 минути.

Предназначение:

Професионалният електронен апарат “ZAPPER – V2” е ново поколение уред и е предназначен за извършване на активна биорезонансна терапия (АБТ) върху човешкия организъм, основаваща се на генериране на електромагнитни сигнали с определена честота и форма чрез които се въздейства на вредните патогенни (вируси и бактерии) и паразити в човешкия организъм, както и изчистването му от токсини. Апарата притежава високи технически параметри съчетани с максимално улеснено използване, което позволява да бъде използван от всякакви медицински специалисти в тяхната практика, а също така и за самостоятелна ежедневна употреба.

Какво е активна биорезонансна терапия?

Основното лечение на болести днес се основава на химическо въздействие върху организма чрез медикаменти, както и чрез оперативна намеса – методи не винаги помагащи и в голяма степен вредящи на организма. Принципа на действие биорезонансната терапия се основава на разбирането, че човешките клетки на молекулно и атомно ниво са свързани и функционират посредством електромагнитни сили и взаимодействия. В началото на миналия век американски доктор на име Реймънд Райф в опитите си да се пребори с рака се досеща, че както всяко материално тяло така и клетките имат честота с която трептят. Работейки усърдно върху своето предположение той успява да докаже, че всяка болест може да бъде излекувана ако и бъде повлияно с определена честота. Изследвайки това той стига до извода, че бактериите, вирусите и паразитите имат своя собствена честота на трептение, нещо доказано и проверено от много специалисти след него. Ако тя е известна, патогенът може да бъде унищожен, като се облъчи с нея. Стените на мембраните се разрушават и патогенът бързо умира, обяснява Райф. Тоест всяка болест, причинена от патоген – бактерия или вирус, може да се излекува, като той бъде унищожен и организмът отново е здрав. Предимството на “Райф лечението” е, че то не засяга нито една здрава човешка клетка, защото те резонират на различни честоти. В списъка на Райф има повече от 500 болести, които той можел да пребори. Неговите трудове и резултати не остават незабелязани, макар фармацевтичната индустрия да омаловажава постигнатото от него. Доктор Хулда Кларк се запознава с трудовете му благодарение на своя баща работил за д-р Райф. Тя се посвещава изцяло на биорезонансната терапия, като изследва множество болести и лечението им чрез този метод. Нейните трудове са познати в лекарските среди, като печели множество награди. През 1988 г. д-р Хулда Кларк открива, че въздействайки върху живите паразити и патогени на собствена им честота в продължение на няколко минути води до тяхната смърт. Всички подробности относно този вид лечение тя публикува в своята забележителна книга “Лечение на всички болести”, която е преведена на множество езици включително и на български. Апарата “Tangra” е разработен прецизно и изцяло е базиран върху нейните трудове, като е съчетан със съвременна микропроцесорна електроника което многократно повишава ефективността и удобствата му. В рамките на настоящата инструкция не е възможно да се обхване цялата теория на биорезонансната терапия. Всички подробности относно нея бихте могли да намерите в посочената по-горе книга.

Върху кои болести има влияние апарата?

Влиянието на апарата е доказано за множество болести, като може да отбележим някои:

Глистни инвазии (острици, аскариди, цепнии, смучещи червеи и др.);
Заболявания, предизвикани от едноклетъчни организми;
Заболявания, предизвикани от кожни паразити (краста, въшки);
Вирусни и микозни заболявания (грип, венерически болести, хранителна токсикоинфекция);
Гъбични поразявания (ноктови гъбички, млечница, лишеи и др.);
Заболявания на стомашно-чревния тракт (язва, гастрит, хепатит и др.);
Заболявания на пикочно-половата система (цистит, пиелонефрит, простатит и др.);
Болкови синдроми (главоболие, зъбобол, болки в областта на шията, гърба и ставите и др.);
Кожни заболявания (псориазис, дерматити, язви, изгарания и др.);
Заболявания на опорно-двигателния апарат (артрози, артрити, миозити и др.);
Заболявания на ендокринната система (на щитовидната жлеза, захарен диабет и др.);
Синдром на хроничната умора.
Постоперативно лечение и възстановяване.

Списъка на всички болести може да бъде намерен в книгата на д-р Кларк. Апарата може да бъде използван превантивно ежедневно за изчистване на токсините в организма и за повишаване на тонуса.

Самата терапия с апарата, освен лекуващото действие също така и стимулира имунната система на организма. По този начин го прави по-устойчив на бъдещи атаки от паразити. Друго положително действие е ускоряването на метаболизма на клетъчно ниво (обмяната на веществата), като по този начин се намалява затлъстяването и наднорменото тегло.

Предупреждение:

Прилагането на апарата при много сериозни заболявания, трябва задължително да се провежда под наблюдение на лекар!

Как да работим с апарата?

Комплекта на изделието “ZAPPER – V2” е опакован в екологична картонена кутия и се състои от:

1 бр. Електронен апарат “ZAPPER – V2”

2 бр. Електроди – метални държачи

1 бр. Батерия 9V

1 бр. Инструкция за експлоатация с гаранционна картаСамия апарат се захранва от една 9V батерия която е включена в комплекта. Внимателно отворете капака намиращ се на задната част и поставете батерията съблюдавайки полярността и. АКО ОБЪРНЕТЕ БАТЕРИЯТА ТЯ ЩЕ СЕ ИЗТОЩИ МОМЕНТАЛНО!

Натиснете бутона “START”. На лицевия панел ще видите светещи индикатори – това показва, че апарата извършва терапията. Процедурата траеточно 7 минути. След изтичането на 7 минути апарата сам ще се изключи при което индикаторите ще изгаснат. Цялата терапия е с продължителност 1 час и се провежда по следната схема изпробвана и доказана от д-р Кларк:

- 7 минути терапия

- 20 минути почивка

- 7 минути терапия

- 20 минути почивка

- 7 минути терапия

Първата процедура от 7 мин. убива паразитите, като намиращите се в тях бактерии и вируси ги напускат и навлизат в тялото през паузата от 20 мин. Втората процедура от 7 мин. убива освободените бактерии. Тази процедура е задължителна, без нея бихте почувствали признаци на простуда. Третата и последна 7 мин процедура убива и вирусите които загиват по-трудно. Паузите са необходими за пълното изменение на състоянието при патогените в целия организъм, което спомага за пълноценното им унищожаване.

Цялостното лечение се извършва в зависимост от броя дневни терапии:

- Една едночасова терапия дневно = 40 дни лечение

- Две едночасови терапии дневно = 30 дни лечение

- Три едночасови терапии дневно = 20 дни лечение

За здрав организъм е достатъчна употребата на апарата веднъж дневно.

Препоръчва се в първия ден от терапията да се консумират като храна само плодове в малко количество и много течности. Следващите два дни храната да бъде ограничена до варени картофи и плодове. Това спомага за по-пълната детоксикация на организма и ефективна терапия с апарата. По време на лечебния курс да се консумира минимум 1 литър вода на ден и да се избягват тежки и токсични храни (месо, животински мазнини, яйца и др).

ВНИМАНИЕ! В долния ляв ъгъл на апарата има червен индикатор, той светва когато батерията е изтощена. В този случай апарата вече не е способен да извършва терапия и е необходимо да се замени батерията. Препоръчваме ви да използвате алкални батерии, а също така и акумулаторни които бихте могли да презареждате и използвате многократно. За да ви служи апарата безотказно спазвайте следните препоръки:

1. Пазете го от удари и го прибирайте на сухо място след употреба.

2. Използвайте чиста кърпа за почистването на прахта.

3. Не използвайте химикали за почистването му, леко влажна кърпа с вода е достатъчно.

4. Бъдете внимателни когато натискате копчетата.

Aпарата НЕ ТРЯБВА да се използва от:

1. Хора с имплантанти с батерии.

2. Хора с трансплантации на органи.

3. Бременни или кърмещи жени.

4. Деца под 8 години.

Технически особености:

Използвани са иновативни и съвременни технологии, като продукта е разработван много внимателно и продължително време за постигане на максимална ефективност и удобство. Основната му част е микропроцесорна схема с уникална програма която гарантира висока степен на стабилност на генерираните честоти и изходен ток, съчетано с прецизна стабилизация и ниска консумация. Всички използвани елементи са с високо качество от утвърдени производители. Самото изделие е произведено и проектирано изцяло в Европейският съюз.

Категория / Продукта го има пъти / Каталожен номер: 100-3889

Волкано Зепер 2 е добавен на 2012-07-02 10:47:39
цена за Волкано Зепер 2 се дава по запитване